Izračunavanje promjera kalupa
studeni 11, 2017
Lava kolač
ožujak 13, 2018
Show all

O meni

image_pdfimage_print

Nešto malo o meni …

Rođena sam u Njemačkoj u jednom prelijepom malom gradu-Radolfzell Am Bodensee.

Moja sestra i ja kao djeca smo otišle u Belgiju, gdje je ona išla u školu, a ja u vrtić.

Nismo dugo bile pa smo se vratile i nastavila sam sa  vrtićem u Radolfzell.

Već u vrtiću sam otkrila svoju veliku prvu ljubav a to je kuhanje.

Nekad bi u vrtiću dobili tijesto pa bi pravili peciva, a kod kuće mi je mama često znala zamjesiti neke kolačiće tako da sam kao vrlo mala otkrila svoju ljubav i strast u kuhinji.

Mama mi je puno godina radila kao kuharica pa sam uvijek bila okružena hranom i često odlazila na mamin posao samo da bi vidjela sve te kuhare kako kuhaju.

U školi smo imali sat kuhanja što je moju znatiželju sve više i više budilo. Svi ti razni mirisi, boje, a tek okusi jednostavno neopisivo. Tako je započela moja prva ljubav i još uvijek živi u meni pa iz tog razloga želim svoje malo  znanje podijelit i sa vama. Naravno recepte koje vam budem snimala i pisala, nisam ih ja  izmislila već su iz raznih knjiga, interneta i poneke prilagodim po sebi. Još koja sitnica o meni pa da završimo sa tim i bacimo se na kuhanje…

Nekoliko godina kasnije smo se  preselili u Hrvatsku gdje sam završila svoje školovanje. Sad moja obitelj i ja živimo na moru što mi je jako, jako bitno je obožavam vodu, bilo to more, rijeka ili jezero.

Okruženi smo planinama , rijekom , morem i svim drugim prirodnim ljepotama te tako uživamo u svakom danu.

Imam troje djece, Gabrijela, Michael, Samanta i da ne zaboravim moju bolju polovicu Sinišu.

Siniša  i moja sestra su glavni krivci za snimanje i pisanje bloga, stalno su mi govorili da bi trebala počet snimati te je tako sve ovo i započelo pa se nadam da će se i vama svidjeti  “moji recepti”

Krenimo skupa u avanture u otkrivanje raznih jela, okusa, začina i naravno kolača.