Ljeto je idealno vrijeme za dobar roštilj . Uz razno povrće i meso uvijek se nađu i omiljene kobasice na roštilju . U ovom receptu možete pročitati kako ćete svojim omiljenim kobasicama dodati još jedan poseban kik.
SASTOJCI :
Kobasice ( vaše omiljene )
Ribani sir ( koji se topi npr. gauda )
Pancete ( izrezana na dugačke trakice )
POSTUPAK :
1 . kobasice zarezati po sredini, ali pazite da ih sasvim ne prerežete. Sa svake strane kobasice ostaviti cca . prst prostora koji ne smijete zarezati …
2 . kobasice napuniti ribanim sirom …
3 . kobasice omotati pancetom te ih peći na roštilju ili u gril tavi sa svih strana …
NAPOMENA :
U ovom recepti nema napisanih količina, jer sve ovisi o vama .
Koliko kobasica želite peći , koliko su kobasice duge ili kratke , s koliko ih sira želite puniti; naravno o svemu tome ovisi koliko će vam trebati pancete za omotati kobasice .
Ako su kobasice kraće, trebat će vam dvije trakice pancete za jednu kobasicu , a ako su duže bit će vam potrebno 3 trakice pancete po kobasici .
Ako vam se sviđaju recepti sa mog bloga možete se besplatno preplatiti
na moj YouTube kanal … hvala na povjerenju vaša Meri
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.